Telefon: 00 (36 20) 9848 207

E-mail: winisec.titkarsag@winisec.hu

Válasszon nyelvet
hu gb de

Rólunk - a cég története

A budapesti székhelyű WINI Security Kft. ma az őrzésvédelem óriási spektrumát kínálja három területi egységben, országos lefedettséggel. A működés mintegy hatszáz vizsgázott szakember alvállalkozói rendszerben történő közreműködésével és közel 20 fős menedzsment irányítása mellett zajlik. A cég színvonalas technikai felszereltsége és prevenciós tevékenysége garantálja az őrzésvédelmi tevékenység folyamatos, megelőző célzatú ellenőrzését annak érdekében, hogy a minden elemében maximálisan felelhessünk meg a megbízói elvárásoknak. Az országban mind több logisztikai park, irodaház, kiemelt objektum, építkezés és nagyberuházás veszi igénybe a WINI által garantált őrzésvédelmet.

Hogyan kezdődött?

A WINI Security Kft. (a névváltozás előtt Wing Security Kft.) 1999-ben egy multinacionális vállalat vagyonvédelmi üzletágából vált önálló vállalkozássá. 
A Kft. vezető munkatársai akkorra már nagy tapasztalatokat szereztek az őrző-védő tevékenység irányításában. A menedzsment 2005-ben megvásárolta a céget, így a Kft. kikerült a cégcsoport közvetlen érdekeltségi köréből.

A tulajdonosok folyamatos és határozott törekvése, hogy a WINI Security Kft. átlagos piaci árakon nyújtson az átlagosnál magasabb színvonalú, minőségi szolgáltatást a megbízóinak. Ehhez alakították ki a cég stratégiáját, amelynek lényege az átgondolt és tervszerű építkezés.

A cégépítésnél fontos szerepet játszott a korábbi vállalat struktúrája. Az új tulajdonosok a korábbi szerkezetet csak addig bontották vissza, hogy a megmaradt alapokra biztonságosan lehessen egy új, korszerű cégstruktúrát építeni. Ez az átgondolt tervezés is hozzájárul ahhoz, hogy az 1999-ben alapított cég 2005 óta megnövelte őrzésvédelmi szolgáltatásának a mennyiségét.
A klasszikus értékek és a folyamatosan jelentkező új kihívásokra adott válaszok ötvözése mind a mai napig jellemzi a cég működését. Mindezt persze úgy, hogy a menedzsment egy pillanatra sem veszíti szem elől a legfontosabb alapelveit.

Ezek az alapelvek:

  • A vonatkozó jogszabályok betartása
  • A vevői igények maximális kielégítése
  • A korrekt üzleti magatartás, a kölcsönös bizalom megőrzése
  • A kompromisszumok nélküli minőség
  • A teljes körű vagyonvédelmi szolgáltatás

A WINI Security Kft. célkitűzése egy mondatban is megfogalmazható:
"Ár-érték arányban a legjobb"

WINI SECURITY Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.
1025 Budapest, Alsó Zöldmáli út 9. | Telefon: 00 (36 20) 9848 207 | Telefon/Fax: 00 (36 1) 3403 303
E-mail: winisec.titkarsag@winisec.hu